Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Малинови Център на Aesthetic Expo 2024

Малинови Център имаше удоволствието да участва в Aesthetic Expo 2024, където представихме нашите иновативни процедури и решения за някои от най-честите естетични проблеми. Нашата презентация на тема “Хормонално окосмяване, натрупване на мазнини и суха кожа” предизвика голям интерес и положителни отзиви сред присъстващите.

Презентация:” Хормонално окосмяване, натрупване на мазнини и суха кожа”

Валентина Малинова, собственик на Малинови Център, представи нашите водещи процедури, които помагат за справяне с хормоналното окосмяване, натрупването на мазнини и сухата кожа. Тя сподели своя опит и знания, натрупани през годините, и представи иновативни решения, които връщат времето назад.

Проблеми и решения:

– Натрупване на мазнини: Валентина представи криолиполизата като безболезнено и ефективно решение за намаляване на обема на мастната тъкан. Процедурата използва минусова температура, за да замрази и унищожи мастните клетки, без да е необходим възстановителен период.

– Хормонално окосмяване: Лазерната епилация беше представена като най-ефективния метод за окончателно премахване на нежеланото окосмяване, особено при жени с хормоналнен дисбаланс

– Суха кожа: Валентина подчерта важността на регулярната грижа за кожата и представи Diamond Glow – процедура, която ексфолира, почиства и хидратира кожата, връщайки й блясъка и еластичността.

-Демонстрации на живо

По време на събитието, нашият терапевт Виги извършваше процедурата Diamond Glow на живо, демонстрирайки нейната ефективност и незабавни резултати. Също така, Валентина Малинова извършваше Skin Check с най-новия апарат в центъра – Janus Pro, който предоставя детайлен 3D анализ на кожата и помага за точната диагностика и персонализиране на грижата.

Участието ни в Aesthetic Expo 2024 беше изключително успешно и вдъхновяващо. Благодарим на всички, които посетиха нашия щанд и участваха в презентацията. Радваме се, че имахме възможността да представим нашите иновативни процедури и да споделим знанията си с толкова много хора. Малинови Център продължава да се стреми към върхови постижения в естетичната медицина и да помага на жените да се чувстват красиви и уверени.

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top