Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Постигни перфектното “лятно” тяло с нашите съвети

Въпреки че няма заместител на здравословната диета и редовните упражнения, има много други фактори, които могат да допринесат за постигането на стегнато и красиво тяло за лятото. В тази статия ще споделим някои ценни съвети заедно с полезна информация за процедури, които могат да помогнат за подобряването на твоите резултати.

 1. Хидратация!

  Пиенето на достатъчно вода е от решаващо значение за цялостното здраве и благополучие, особено когато се стремиш към по-стегнато тяло. Адекватната хидратация помага за изхвърлянето на токсините от тялото ти, подобрява храносмилането и поддържа мускулатурата. Освен това пиенето на вода може да помогне за намаляване на апетита, предотвратявайки преяждането. Не забравяй да пиеш поне 30 милилитра вода на килограм телесно тегло.

 2. Контролът на порциите е ключов аспект от всяка здравословна диета. Като контролираш размера на храненията си и избягваш преяждането, можеш ефективно да управляваш теглото си и да намалиш складирането на мазнини в тялото си. Използвай по-малки чинии, мери хранителните си порции и избягвай да ядеш направо от “опаковката”, за да контролираш по-добре приема на храна.

 3. Избери добра закуска

  Знаем, че закуските могат да бъдат предизвикателство.  Замени нездравословните опции с по-добри алтернативи като пресни плодове, зеленчуци или ядки. Тези избори са с ниско съдържание на калории и високо съдържание на хранителни вещества, което ги прави идеални за поддържане на енергийните нива и предотвратяване на преяждане между храненията.

 4. Упражнявай се редовно

  Редовната физическа активност е от съществено значение за стягане на тялото и изгаряне на излишните мазнини. Комбинирай сърдечно-съдови упражнения (като бягане, плуване или колоездене) с тренировки за съпротива (като вдигане на тежести или упражнения със собствено тегло), за да изградиш мускули и да подобриш метаболизма си. Стреми се към най-малко 150 минути умерена аеробна активност или 75 минути интензивна аеробна активност седмично за оптимални резултати.

 5. Спи достатъчно

  Сънят играе жизненоважна роля за цялостното ти здраве. Липсата на сън може да доведе до хормонален дисбаланс, който затруднява отслабването и поддържането на здравословно тегло. Стреми се към седем до девет часа качествен сън на нощ, за да позволиш на тялото си да се възстанови и да функционира оптимално.

 6. Ограничи алкохола

  Докато една чаша вино от време на време може да бъде приятно, прекомерният прием на алкохол може да попречи на усилията ти да отслабнеш. Алкохолът е с високо съдържание на калории. 

В допълнение към тези съвети, съществуват различни естетични процедури, които могат да ти помогнат по пътя към по-красивото и стегнато тяло.

Криолиполиза Define е апаратна процедура. Тя трайно премахва излишните подкожни мазнини по тялото. Апликаторите на апарата засмукват мазнината в желаната зона и замразяват мастните клетки на -11 градуса. На тази температура мазнините кристализират и се унищожават. Постепенно мастните клетки се изхвърлят от организма по естествен път.

Зоните, в които могат да се премахнат излишните мазнини са:

Корем,  Паласки,  Брич,  Бедра,  Ръце,  Гръб,  Двойна брадичка

Процедурата  Venus Freeze Plus ще стегне кожата ти и ще оформи  тялото ти. Ние знаем колко трудно е да се справиш сама с отпуснатата кожа по корема, бедрата, ръцете и седалището. Това е един все по-често срещан естетичен проблем, който оказва своя сериозен ефект върху начина, по който изглежда тялото ти, но и върху твоето самочувствие. Нашият апарат работи едновременно с две технологии – мултиполярна радиочестота и електромагнитнни полета. Благодарение на тях кожата произвежда повече колаген и еластин, подобрява се кръвообращението, увеличава се притока на кислород и хранителни вещества към кожата, забързва се метаболизма и микроциркулацията. В резултат на това кожата ще бъде по-стегната и гладка.

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top