Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Моето пътуване към самоувереността: Как криолиполизата промени живота ми

Когато за първи път започнах да се занимавам сериозно с фитнес, бях изпълнена с ентусиазъм. Бях решена да променя начина, по който изглежда тялото ми и да постигна целите си. Въпреки редовните тренировки и диетите забелязах, че упоритата мазнина около корема ми дори не се променя. Това ме накара да се чувствам обезсърчена и неудовлетворена. Един ден научих за криолиполизата – процедура за оформяне на тялото, която премахва излишните мазнини в определени области. Чудех се дали тази процедура може да бъде отговорът, който търся. Реших да предприема това пътуване към по-добър живот.

Моята борба с упоритите мазнини

Докато продължавах да посещавам фитнеса редовно, упоритата мазнина около корема ми не изчезваше. Започнах да се съмнявам в способностите си и се питах дали някога ще мога да постигна тялото, за което мечтая. Тази липса на самочувствие се отрази негативно на ежедневието ми, засягайки както личните, така и професионалните ми отношения. Знаех, че трябва да направя промяна, ако искам да възвърна увереността си и да продължа пълноценно да живея живота си.

Откриване на криолиполизата

Един ден попаднах на информация за криолиполизата в Малинови Център в град Плодив. Процедурата привлече вниманието ми, защото обещаваше дългосрочни резултати без необходимост от възстановяване. Реших да проуча допълнително и открих, че много хора са имали успех с криолиполизата за премахване на мазнината, която не се поддава на диета и упражнения. Имаше много снимки преди и след, които ми бяха много полезни. Бях заинтригувана и реших да се консултирам със специалисти в центъра.

Консултация

Посетих центъра и се срещнах с Валентина Малинова. Обсъдихме моите цели, тревоги и очаквания от процедурата. Тя внимателно ми обясни процеса на криолиполиза, ползите и резултатите от нея. След консултацията се почувствах по-спокойна и готова за процедурата. Денят на процедурата дойде и бях малко нервна, но и развълнувана. Усещането беше за студено, но напълно комфортно и след около 10 минути вече не усещах почти нищо. Процедурата продължи 70 минути и през това време успях да си почина и дори задрямах. След като приключи, получих насоки и тръгнах доволна, че съм предприела тази крачка.

Моите резултати и емоции

След няколко седмици започнах да забелязвам промяна в корема ми. Мазнината постепенно намаляваше и аз бях много щастлива от този факт. Най- интересното беше, че не бях казала на никой, че ще си направя криолиполиза и когато по-близките ми приятелите и семейството отбелязаха промяната, това ме накара да се почувствам още по-горда от резултата.

Заключение

Моето решение да си направя криолиполизата на корема беше трансформиращо преживяване. Тази процедура не само помогна за премахване на упоритата мазнина, която ме измъчваше, но и повлия положително върху самочувствието ми. Вече не се налагаше да гълтам корема. Научих, че е важно да бъда търпелива и последователна в стремежа си към по-добра форма и че понякога са необходими допълнителни стъпки, за да постигна желаните от мен резултати. Ако се бориш с подобна ситуация, обмисли възможността за криолиполиза и се възползвай от предимствата, които предлага.

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top