Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Преобрази околоочната си зона с RRS Eyes – революционната мезотерапия за очи

Успяваш ли да се наспиш качествено? Полагаш ли грижи за зоната около очите си? С появата на фините линии, тъмните кръгове и подпухналост около очите, много хора търсят решение, което може ефективно да се справи с тези проблеми. Тук идва на помощ RRS Eyes – новаторска мезотерапия за очи, която обещава да преобрази уморената ти кожа и да върне блясъка в очите ти.

Какво представлява RRS Eyes? RRS Eyes е мезотерапия, специално разработена за подобряване на външния вид на зоната около очите. Тази процедура включва инжектиране на биосъвместим коктейл от витамини, минерали, аминокиселини и пептиди директно в кожата около очите. Целта на лечението е да се стимулира производството на колаген, да се подобри еластичността и да се намали появата на фини линии, бръчки и тъмни кръгове.

1. Намаляване на фините линии и бръчките: Чрез доставяне на концентрирани количества хранителни вещества точно в зоната около очите, RRS Eyes помага за стимулиране производството на колаген и еластин. Това води до намаляване на появата на фини линии и бръчки, оставяйки те с гладка и стегната кожа.

2. Изсветляване на тъмните кръгове: Мезотерапията съдържа съставки, които могат да помогнат за намаляване на тъмните кръгове и подпухналостта под очите.

3. Хидратация: Коктейлът от хидратиращи съставки в RRS Eyes помага за възстановяване на деликатната кожа около очите, което води до по-здравословен и по-младежки вид.

4. Подобряване на тонуса на кожата: Мезотерапията може да помогнае за стягане на кожата и подобряване на цялостния тонус, което води до по-отпочинал и освежен външен вид.

Неща, които трябва да знаеш преди процедурата:

Процедурата е инжекционна, но не е болезнена. В Малинови Център се грижим за твоят комфорт. Ще ти поставим специален обезболяващ крем преди процедурата, за да сведем дискомфорта до минимум. Процедурата е кратка и може да бъде извършена дори в обедната ти почивка.

Кои са активните съставки в RRS Eyes?

1. Хиалуронова киселина: Тя привлича и задържа вода, като помага за попълване на фините линии и бръчки и подобрява текстурата на кожата.

2. Витамин C: Известен със своите антиоксидантни свойства, витамин С помага за защита на кожата от увреждане от свободните радикали и също така играе решаваща роля в синтеза на колаген.

3. Витамини А и Е: Тези витамини работят заедно, за да предпазят кожата от увреждане на околната среда, намаляват възпалението и да спомагат за регенерацията на клетките.

4. Аргинин: Тази аминокиселина подпомага производството на колаген и еластин, като допринася за по-плътна и по-еластична кожа.

5. Кератин: Като основен протеин в косата, ноктите и кожата, кератинът укрепва структурата на кожата и осигурява здравина и устойчивост срещу увреждане.

Ако търсиш подходящото решение за подмладяване на зоната около очите, премахване на тъмните кръгове и отоци и възвръщане на блясъка на кожата, RRS Eyes може да бъде идеалния избор за теб. Със своята комбинация от активни съставки и целенасочен подход в зоната около очите, тази мезотерапия предлага грижа за свежа, млада и безупречно изглеждаща кожа.

Както винаги, можеш да се консултираш с нас, за да определим дали RRS Eyes е подходяща за твоята кожа и да постигнем най-добрите възможни резултати.

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top