Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Защо да избереш процедурата мезотерапия?

В последните години процедурата мезотерапия буди голям интерес у жените. Тя се използва за лечение на различни кожни проблеми. Сред тях са и най-често срещаните несъвършенства, които всяка жена иска да премахне или подобри – фините линии, бръчките, загубата на обем и повяхналия, сивкав цвят на кожата, особено при пушещите дами.

Процедурата е инжекционна – в дълбоките слоеве на кожата посредством фина игла се инжектира чудотворен елексир от активни съставки, включващи хиалуронова киселина, витамини и антиоксиданти, чиято цел е да хидратират и подхранят кожата. Това спомага за подобряване на кръвообращението, доставяне на ценни витамини и минерали, а хиалуроновата киселина прави кожата по-хидратирана и сияйна. Ефектът от процедурата е именно такъв – по-хидратирана, освежена и подхранена кожа и превенция за фини линии и бръчки. Ето защо мезотерапията е подходяща процедура за всяка жена, която не иска да прибягва до хирургическа намеса и иска най-накрая да се погрижи за себе си.

В Малинови Център държим на качеството и безопасността, затова използваме мезотерапията на Pluryal – Refresh. Нейната цел е да хидратира, регенерира и защити кожата. Здравата кожа не остарява, нали?

Съставът й се състои от хиалуронова киселина, растителни стволови клетки и ревитализиращ комплекс, съдържащ витамини и DHA. Любопитен факт е, че в тази мезотерапия се съдържа най-високата концентрация на хиалуронова киселина, от всички, които се предлагат на естетичния пазар – цели 40 мг, чрез които се постига дълбока хидратация на кожата, като се възстановява здравия й вид и се повишава еластичността й.

Растителните стволови клетки стимулират производството на колаген и заздравяват кожата – в резултат от това се подобрява състоянието на фините линии и бръчките, тена се изравнява, а тя придобива сиян и свеж вид.

Ролята на ревитализиращия комплекс е да я предпази и възстанови.

Комфортът ти по време на процедурата е от съществено значение за нас, затова поставяме специален обезболяващ крем, чрез който дискомфорта ще бъде сведен до минимум. Процедурата мезотерапия е подходяща дори и за чувствителна кожа. Обещаваме ти, че резултата ще си струва всяко “боцкане”.

Разбира се, преди да се убедиш в чудните ефекти на процедурата, нашият екип от медицински специалисти ще ти проведе специална индивидуална консултация, на която ще отговори на всичките ти въпроси. Всеки човек е различен, състоянието и нуждите на кожата – също. Затова ние изготвяме персонален и индивидуален подход към всеки, за да постигнем най-добри резултати. Погрижи се за външния си вид и го направи неподвластен на времето. Все пак възрастта е само число! Очакваме те!

Moжеш да научиш повече за процедурата мезотерапия тук.

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top