Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Важно ли е да полагаш грижи за лимфната си система?

Лимфната система представлява една допълнителна система в нашия организъм, наподобяваща на кръвоносната система. Тя извежда токсините и излишните течности от организма. За разлика от кръвоносната система и сърцето, лимфната система няма помпа, която да подпомага циркулацията на течностите, затова ти си този, който трябва да се грижи за състоянието й. Когато лимфната ти система е “задръстена”, клетките поемат отпадъците и водят до възпаления в организма. Това в комбинация със заседнал начин на живот, липса на двигателна активност, неправилно хранене, дехидратиране на организма и вечно съпътстващият живота ни стрес водят до влошаване на лимфната система, наднормено тегло, хормонални проблеми, нарушено кръвообращение, задържане на течности и целулит. Нарушенията във функциите на лимфната система водят до смущения и на силата на друга важна система – имунната, което прави организма по-податлив към появата и развитието на инфекции. Появяват се отоци по тялото, като често можем да видим такива дори и върху лицата на хората.

За да започне лимфата да функционира правилно отново ,тя се нуждае от намиращите се в съседство артерии, съкращаването на мускулите посредством физически упражнения и достатъчен прием на вода, правилно хранене, добър сън както и от нашия най-нов апарат – лимфостим, който ще пребори тези проблеми, докато ти си релаксираш.

Клиентите казват, че по време на тази процедура съчетават полезното с приятното , както и с най-важното – здравословното. За да извлечеш максимума от апарата е необходимо да си направиш курс от процедури – обикновено между 10 и 15. Хубавото на тази процедура е, че може да се прави целогодишно, няма възстановителен период или ограничения в броя на процедурите. Препоръчва се след процедурата да се приема по-голямо количество вода, за да се подпомогне извеждането на токсините от организма. Може да се прави и като превенция на целулита и отоците. Забързва метаболизма, регулира хормоналния дисбаланс и задържането на вода, за което е виновен той, действа релаксиращо и тонизиращо. Клетките ти се насищат с кислород. Справя се успешно с наднорменото тегло – намаляват се значително обиколките на тялото. Това е и сред любимите процедури на много от клиентите ни, които са активни спортисти.

Комбинира се чудесно и с другите процедури, които извършваме в Малинови център – действа много добре след  криолиполиза и Venus Freeze Plus.  Ефектът е видим още след първата процедура. Преди курса от процедури нашите опитни, медицински специалисти ще те измерят и снимат. В края на курса отново ще ти бъдат направени снимки и измервания, а изводите ще оставим на теб.

В заключение ще подчертаем, че трябва да обръщаме повече внимание на нашата лимфна система, защото тя е изключително важна за състоянието на организма.

Очакваме те в Малинови Център, където ще се погрижим както за теб, така и за нея! Заповядай!

Moжеш да научиш повече за процедурата Лимфостим тук.

 

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top