Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Защо Collagen 90+ е любимата процедура на терапевта ни Анелия?

Здравей! Казвам се Анелия Стойкова и съм естетичен специалист в Малинови Център. Днес ще ти разкажа за моята любима процедура, която извършвам с удоволствие в нашия център – Collagen 90+. Ще ти споделя повече относно самата процедура и моето искрено мнение за нея.

Това е една изключително приятна и релаксираща терапия, при която върху кожата се нанасят десет продукта и се използва сто процента чист колагенов лист, който се поставя върху лицето, шията и деколтето и стимулира производството на нов колаген, за да бъде кожата стегната и еластична. Процедурата има за цел да подпомогне справянето с бръчките да хидратира, изравни тена и освежи кожата. След като поставя колагеновия лист и постоиш с него нужното време, ще ти направя релаксиращ масаж на целите ръцете и главата. Звучи много добре, нали?

Обичам да правя тази процедура, но признавам, не по-малко обичам да я правят и на мен. Ще ти издам нещо, когато колежката ми ми я направи за първи път толкова се отпуснах, че заспах. Когато се събудих кожата ми беше по-сияйна, хидратирана и свежа. Дни след това усещах кожата си стегната.

Клиентите ни често споделят отличните си отзиви от процедурата. Една от тях сподели с мен, че след процедурата близките й веднага забелязали промяната. Излъчването е различно, когато човек се погрижи за себе си. Самочувствието се повишава и хората около нас го забелязват и ни правят комплименти. Друга наша клиентка пък сподели, че продуктите, които използва за домашна грижа вече не попиват толкова бързо в кожата, откакто си прави тази терапия, което означава, че кожата е добре хидратирана. Това е истинско доказателство какво прави Collagen 90+ върху кожата ти.

Всички наши клиенти са истински доволни от процедурата. Обичам обратната връзка дадена от тях, но още повече обичам да виждам усмивките им. Понякога думата “Благодаря” може да бъде казана без думи.

В това забързано ежедневие, има ли нещо по-хубаво от това да получиш час и половина прекаран в прията, уютна атмосфера, грижейки се за начинът, по който изглеждаш. Можеш да релаксираш, а защо не и да подремнеш малко? Заслужаваш го.

Обичам всяка една стъпка от тази процедура – всички продукти, които се използват, аромата на всеки един от тях, дори начинът, по който я извършвам. Факта, че резултата е видим след първата процедура, сияйността и свежестта на кожата , усмивките и удоволствието на клиентките ни след нея. Всичко!

Като специалист и като жена, призовавам всяка дама, която чете статията да заповяда при нас и да изпита това удоволствие. При нас ще намериш приятелско отношение и много високо качество на процедурите. Най-важни за нас са твоите резултатите и това да се чувстваш специална по време на престоя си в центъра ни.

Moжеш да научиш повече за процедурата Collagen 90+  тук.

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top