Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Видимо подмладяване на кожата с новата ни процедура Collagen 90+

С напредване на възрастта процесът на обновяване на клетките се забавя ,кожата изтънява и задържа по-малко вода. Тя става по-чувствителна към стреса от околната среда.​Всички типове кожа са уязвими към тези промени.

Нека повогорим малко за колагена и това как той се отразява на кожата ни.

Колагенът играе важна роля за поддържането на младостта на кожата ,той осигурява здравината,свежият вид и еластичността й. Знаем,че с напредване на възрастта производството на колаген в тялото ни намалява,а това води до промени по кожата ни.Тя започва да губи формите си,свежият вид,еластичността,хидратацията,появяват се финни линии и бръчки.Важно е да приемаме колаген както под формата на храна или специални добавки така и чрез процедури.Затова е много важно грижата за кожата още преди да са се появили първите признаци на стареене,така ще забавим процесите на стареене и ще запазим възможно най-дълго свежият вид на кожата.Ние от Малинови център ви представяме най-новата ни процедура Collagen 90+.

Това е една много приятна,ефективна и подходяща за всички типове кожа процедура.Чрез нея ще хидратираме,подсилим и укрепим кожата.Ще помогнем за намаляване появата на  бръчки.Тази процедура е  единствената,която съдържа 100% чист лист колаген.Бори се ефективно с признаците на стареене.Още след първата процедура ще усетите кожата си видимо по-стегната,подхранена и сияйна. Процедурата е изключително подходяща за всички жени, които искат да изглеждат видимо по-млади, да заличат фините линии и бръчките и да забавят процеса на стареене безопасно, ефективно и неинвазивно. За най-добър резултат е необходим курс от процедури – обикновено около 5, но това зависи от състоянието и нуждите на вашата кожа. Времетраенето на една процедура е 90мин., в които вие ще си почивате, наслаждавате и релаксирате. А ние ви обещаваме,че ще останете доволни.

Moжеш да научиш повече за процедурата Collagen 90+  тук.

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top