Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Стягане на отпуснатата кожа по тялото с Venus Freeze Plus

Усещаш кожата на тялото си отпусната и без еластичност? С напредването на възрастта всяка жена се сблъсква с този проблем. С времето човешкият организъм започва да произвежда все по-малки количества колаген, което води до отпусната кожа, загубила своята еластичност. След 25-годишна възраст се появяват първите признаци на стареене по кожата. Това е свързано с първия пик на намален синтез на колаген в тялото ни. При жените много ясно се забелязва по вътрешната страна на бедрата, ръцете и над коленете. Ние знаем колко трудно е сама да се справиш с отпусната кожа. Това несъмнено оказва сериозен ефект, върху начина, по който изглежда тялото ти, но и върху твоето самочувствие. Ние специалистите от Малинови Център сме винаги готови да ти помогнем и имаме решение за теб! След курс от процедури апарата с Venus Freeze Plus кожата ти ще бъде по-стегната и гладка. А това, че Freeze присъства в името изобщо не е случайно.  Това са две технология, които ще “замразят” времето за теб!

Благодарение на мултиполярната радиочестота съчетана с електромагнитни полета ще се стимулира процесът на създаваме на нов колаген и еластин, ще се подобри микроциркулацията и храненето на кожата, както и доставката до тъканите на повече кислород. Процедурата не изисква никакво време за възстановяване – може да продължите с ежедневните си задачки веднага след извършването й. Споменахме, че може да се прилага върху различни зони от тялото- бедра, ръце, седалище, корем и паласки, за да може твоята нова, по-добра визия да бъде напълно завършена. 

С тази процедура можем да постигнем истинска превенция срещу стареенето напълно безболезнено и без никакъв възстановителен период. Не е нужно да чакаш кожата да се отпусне, за да стартираш грижите за нея. Процедурата е напълно комфортна и безопасна. Подходяща е за абсолютно всеки тип кожа. В Малинови Център сме помогнали на много наши клиенти да подобрят състоянието на кожата си. Това промени и техният живот – придобиха увереност и самочувствие. И ти ли си си от хората, които желаят тази промяна? Запишете си час за специална индивидуална консултация при нас, на която ще се запознаем с твоят проблем и с това, което искаш да подобрим. Ще преценим как можем да ти помогнем и ще се погрижим за теб по-най добрия начин.От нас ти ще получиш приятелско отношение, етичност, доверие, решение на проблема, ценни съвети и насоки и силно желание да ви  помогнем. Специалистите ни ще отговорят на всичките ти въпроси и ще ви изготвят индивидуален план спрямо твоите нужди с много внимание и грижа. Очакваме те!

Moжеш да научиш повече за процедурата тук

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top