Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Как, къде и кога да си направим качествена лазерна епилация?

Какво не е качествена лазерна епилация?

На този въпрос е посветен поредният епизод от предаването \”Най-добрите болници и лекари\” по Дарик радио. В последно време все повече мъже и жени желаят да премахнат нежеланото окосмяване и търсят най-добрите специалисти, на които да се доверят. Постоянните посещения в салони, които предлагат лазерна епилация, от която се вижда леко изсветляване и минимално оредяване на окосмяването, със сигурност не са резултатът, който трябва да имаме от процедурата. Първото и задължително нещо, от което трябва да се предпазим, са подвеждащите промоции за лазерна епилация. За да изберем правилното място, е много важно първото впечатление, което имаме по време на консултацията, както и специалистите да могат да ни гарантират 100% ефективност и безопасност на процедурата, и да имат етично отношение, за да им се доверим.

По темата разговаряме с един от най-добрите специалисти по естетични процедури Валентина Малинова, собственик на Малинови център гр. Пловдив. Центърът работи с най-съвременна апаратура, а резултатът от лазерната епилация  действително е окончателен и завинаги.

\”За мен като специалист, на първо място е безопасността на пациентите. Водещото в професионалната ми работа е убеждението, никога да не правим на хората това, което не искаме и на нас да ни се случи.  Да обичаш да помагаш на всеки, който има нужда от твоя професионален опит – за мен е най-важно.\” Това заяви в предаването \”Най-добрите болници и лекари\” по Дарик Валентина Малинова.

Във времена, в които етичността е почти изгубена ценност, в Малинови център няма нито един клиент, който да е останал недоволен от лазерната епилация. Тя действително е най-добрият метод за премахване на нежеланото окосмяване и всеки, който има нужда от тази услуга, заслужава ефективни резултати и професионално отношение.

\”Има случаи, в които е противопоказно да се извършва лазерна епилация – например при бременност, кърмене, инвитро процедури и други\”, уточни още Валентина Малинова.

Безспорно лазерната епилация ни спестява изключително ценно време. Факт е, че няма ограничения за зоните по тялото и може да се прилага на тийнейджъри от 14-годишна възраст, с разрешението на родителите, категорични са специалистите. Процедурите са абсолютно комфортни, не причиняват болка. Препоръчителният брой е между 6 и 8 за тялото и между 10 и 12 за лицето. Всеки клиент в центъра задължително преминава през индивидуална консултация със специалист. Важно условие при лазерната епилация е седмица преди и седмица след процедурата, зоната, която се обработва, да не се излага на плаж или солариум. Затова зимният сезон е най-подходящото време за нея. Резултатът е окончателен и завинаги, а кожата става много гладка, нежна и ефирна – без пъпчици, враснали косми и тъмни петна.

Единственото спасение от неприятното окосмяване за хора с хирзутизъм и други заболявания, водещи до хормонален дисбаланс, е лазерната епилация.

Връщаме усмивката на лицето още след първата процедура и това за нас е най-голямата награда, казва също с усмивка Валентина Малинова.

Moжете да видите нашите цени  тук

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top