Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Колагенови влакна – Нов естествен метод за подмладяване на кожата

В Малинови Център град Пловдив използваме иновативните колагенови конци DSV Line. Терапията с колагеновите нишки се прилага успешно на лице, шия, деколте, ръце, околоочен контур, чело и гневна бръчка, назолабиални и марионетни бръчки. Колагеновите влакна намаляват фините линии и бръчките, кожата възвръща еластичността, жизнеността и блясъка си, подобряват текстурата й, елиминират уморения вид на кожата, забавят стареенето й, като я възстановяват и регенерират.

Какво представляват колагеновите влакна?

Колагеновите влакна представляват тънки нишки и са изградени от 100 % колаген, който е извлечен от пашкула на копринени буби и се използва в медицината за регенерация на тъкани. Той достига до по-дълбоките слоеве на кожата и осигурява 300 пъти повече влага от конвенционалните продукти за грижа за кожата. Колагеновите влакна проникват в нея с помощта на най-новата наносферна технология , като по този начин позволяват трайното подобряване на кожата отвътре навън и осигуряват видим резултат. Колагеновите конци са създадени от германски и турски специалисти и са произведени в Южна Корея.  В Малинови Център работим с единствените сертифицирани в Европа колагенови влакна DSV Line , които се използват от специалисти в 53 държави от цял свят.

Технологията на колагеновите конци води до равномерното им сливане с кожата и запълване на фините линии и бръчки. Това е възможно благодарение на активните съставки, които проникват дълбоко в дермата през междуклетъчните пространства.

Болезнена ли е процедурата?

Терапията е безболезнена, не е инжекционна и е изключително приятна. По време на нея може да релаксирате.

Колко процедури са необходими и през какъв период?

Необходими са от 4 до 6 процедури, които се извършват през две седмици. Ефектът от колагеновите влакна се запазва средно 6 месеца и зависи от състоянието на кожата.

Как протича терапията с колагенови влакна?

Има точна последователност, която се спазва при терапията с колагенови влакна. Фините нишки се поставят по хода на бричките в проблемните зони( лицето, шията, деколтето или ръцете).

За кого е подходяща процедурата?

Процедурата е подходяща за жени и мъже, които искат да забавят видимите признаци на стареене по кожата, като фини линии и бръчки, да подобрят еластичността й и да подмладят кожата си. Терапията може да се прилага и след 18 – годишна възраст като превенция, благодарение на естествения състав на продуктите.

Moжете да видите нашите пакетни предложения тук

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top