Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Най-новото бижу в Малинови Център – Diamond Glow

Дори най-добрите скъпоценни камъни и благородни метали се нуждаят от добро полиране, за да запазят блясъка си. Нашата кожа също има нужда от редовна грижа, за да бъде здрава и сияйна. Процедурата за лице и шия Diamond Glow използва истински диаманти за ексфолиране и подмладяване на кожата ви. Изпробвате ли я веднъж, се влюбвате в нея завинаги.

Diamond Glow е любимата процедура на Дженифър Лопес, задължителен бюти ритуал преди всяка нейна публична изява. Американските актриси близначките Мери-Кейт и Ашли Оулсен също я обожават и се наслаждават на терапията преди всеки повод, защото има моментален и дълготраен ефект.

Но това не е всичко. Diamond Glow е отличена с наградата за 2021 г. Best Facial for Medical Offices на престижното американско козметично списание New Beauty. Признанието е абсолютно заслужено, защото Diamond Glow е иновативна технология, която много бързо регенерира и ремоделира кожата на лицето и шията.

Какво е решението за здрава, сияйна и подмладена кожа?

Медицинският апарат Diamond Glow е патентована 3 в 1 технология за незабавна и неинвазивна възстановяваща терапия. Тя едновременно ексфолира, осъществява екстракция и инфузира кожата със специални за състоянието й серуми, за едно цялостно лечение в една единствена стъпка.

Медицинският апарат Diamond Glow притежава диамантен накрайник, който осигурява нежно обновяване на кожата чрез равномерно и прецизно ексфолиране. Сухият и увреден повърхностен слой на кожата е премахнат. Налягането на затворената вакуум система почиства кожата повърностно и в дълбочина, премахвайки замърсяванията, токсините и мъртвите клетки. А специално разработените серуми се вливат в кожата в точния момент на ексфолиране и екстракция, когато кожата е най-пропусклива и може най-ефективно да абсорбира продукта. Заедно тези технологии видимо подобряват вида, усещането и чистотата на кожата. Резултатът е кожа, която показва незабавно и забележимо подобрение на обема, хидратацията, тонуса и текстурата.

Терапията е подходяща за всеки тип кожа и няма възстановителен период. Препоръчва се дори на бременни жени и кърмачки. Терапията може да се прилага както за лице и шия, така и за деликатните зони на устните и очите, за увредената от слънцето кожа в областта на деколтето. Изключително ефективна е при стрии на корема и гърдите, при акне на гърба или за изравняване на грубата и неравна кожа.

Защо Малинови Център избра Diamond Glow?През всичките тези години от първостепенно значение за нас е бил резултатът, качеството и безопасността на процедурите и терапиите, които предлагаме. Никога не сме правили компромис с това, защото нашите стандарти на работа са високи. Ние вярваме, че нашите клиенти заслужават само най-доброто качество. Винаги много задълбочено проучваме всеки нов апарат и терапия, преди да ги предложим на клиентите си. Diamond Glow не прави изключение и ние сме много щастливи, че за пореден път ще ви предложим терапия с много ползи за вашата кожа.

А за да направим процедурата с Diamond Glow един незабравим ритуал, в който ще се влюбите, сме обогатили процедурата с премиум клас френска козметика, за да заблести кожата ви като диамант. Diamond Glow не е просто процедура за кожата. Това е красиво, нежно и релаксиращо изживяване, което вашата кожа заслужава. Затова резервирайте час днес и разкрийте истинския потенциал на кожата си.

Време траене на процедурата: 45 минути.

Цената на една процедура е 180 лв (със серуми хидратиращ, подхранващ или богат на Витамин Д) и 190 лв (с избелващ серум).

Разбира се разполагаме и с пакетни цени, които можете да погледнете тук

Колко често: четири пъти през две седмици след това веднъж месечно. Това е минимума грижа, който трябва да помагаме, за да имаме здрава и блестяща кожа.

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top