Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Как с 5 процедури ще се погрижим за кожата на вашата шия?

Не харесвате как изглежда шията ви?

А искате ли да я подмладите?

Провокирани от вашите лични истории, в Малинови Център решихме да обърнем специално внимание на кожата на шията и да поставим сега, на първо място, грижата за нея.

През последните месеци много често ни споделяте, че намирате голяма промяна в начина, по който изглежда шията ви. Описвате я като състарена, с отпусната кожа, загубила жизнения си вид, сбръчкана. Обикновено се обръща много повече внимание и грижа за кожата на лицето, за сметка на шията. Това е и една от причините видимо да има голяма разлика между тези две зони, в полза на лицето. Ние винаги сме ви съветвали да не забравяте и грижата за шията, защото тя най-бързо издава възрастта. Затова е много важно да бъде включена в общата терапия.

Защо кожата на шията остарява много по-бързо от тази на лицето?

В областта на шията има много по-малко мастни жлези, т.е произвежда се по-малко себум, което е предпоставка за суха и дехидратирана кожа.

В зоната на шията кожата е много по-фина, тънка и деликатна и затова много повече й влияят факторите на околната среда.

Знаем основните причини за по-бързото стареене на шията. Те ще се задълбочават с годините и това е факт.

Можем ли да подобрим състоянието на кожата в тази област?

Отговорът е ДА, с правилните терапии и процедури!

В Малинови Център сме ви подбрали комбинация от 5 различни по действие процедури, които се допълват взаимно и с които ще върнем красотата на вашата шията :

  1. Мезотерапия – тя ще подхрани, заздрави и хидратира кожата ви, чрез комплекс от витамини, растителни стволови клетки и хиалуронова киселина.
  2. Плазмотерапия – ще регенерира и уплътни кожата ви, ще подобри микроциркулацията, ще образува нов колаген и еластин, ще подобри тонуса и тургора на кожата и всичко това, благодарение на нейните уникални свойства.
  3. Skinbooster – изключително мощна хидратация за силно дехидратирана кожа, която ще повлияе положително на бръчките.
  4. Venus Viva – апаратна процедура, с която ще подмладим кожата, като подобрим нейния тургор, цвят и плътност.
  5. Venus Freeze Plus– апаратна процедура, с която ще стегнем кожата, като предизвикаме образуване на нов колаген и еластин.

Пет различни процедури се включват успешно в борбата със стареенето на шията, за да поправим щетите, които времето е нанесло по нея. С правилната и постоянна грижа, вие сами ще усетите резултатите и промяната, която ще настъпи в кожата на вашата шия.

Затова ние от Малинови Център обявяваме война срещу стареенето на кожата на шията!

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top