Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Как да премахнем мастните натрупвания по тялото си без диета и спорт

Премахването на мазнините по тялото сега е по-бързо, лесно и ефективно от всякога.

Натрупаните с времето мазнини по тялото ви го променят и деформират. Това коренно променя вашите пропорции и начина по който изглеждате. Ако имате мастните натрупвания по различни части от тялото ви и желаете да ги премахнете, ние в Малинови Център ще ви помогнем, като ги унищожим с най-новата Криолиполиза Define.

Възможно ли е това да се случи без тренировки и диети?

Благодарение на нашите специални протоколи за работа и най-новата и единствена в Пловдив Криолиполиза Define, това е възможно. Ако не виждаме с очите си всеки ден какви резултати имат нашите клиенти, и на нас от Малинови Център щеше да ни бъде трудно да повярваме. Изумително е как без никакви усилия от ваша страна мазнината се редуцира. Имаме толкова голям опит с Криолиполизата и въпреки това не спираме да се изненадваме от резултатите. Лежите си удобно, почивате си по време на процедурата и след известен период време забелязвате промяната. Криолиполизата е най-добрият неинвазивен метод за премахване на натрупани мазнини в различни части по тялото.

Чрез процедурата  Криолиполиза мастните клетки се замразяват, което ги прави негодни и след известен период от време се изхвърлят от организма. В резултат на това обработените зони намаляват значително обема си и на вас започват да ви правят комплименти  колко сте отслабнали. Реално не губите от теглото си, но тъй като е намален обемът мазнина и формата на тяло е променена, контурирана, вие изглеждате така сякаш сте свалили килограми и дрехите ви започват да ви стоят по друг начин. Трябва да знаете, че всичко се случва постепенно и не натоварва организма ви.

За да бъде постигнат този резултат са необходими от 1 до 3 процедури, които се извършват през период от два месеца. Броят им зависи от зоната и количеството мазнина и се уточнява само след консултация в Малинови Център. Може да се третират корем, паласки, ръце, бричове, гръб, бедра, колене, двойна брадичка. Ако в някоя от тези зони сте натрупали мазнина и въпреки диетите и тренировките не се повлияват, или пък не желаете да спортувате и да гладувате, ние в Малинови Център ще ви помогнем да премахнете натрупаната излишна мазнина. В началото на процедурата ще усетите вакуумът, който засмуква мастната тъкан в апликаторите, след това ще започнете да усещате студенина, понякога мравучкане, но след 10-15 минути тези усещания ще изчезнат и процедурата ще премине напълно комфортно за вас. Тя продължава точно 70 минути, а когато обработваме мастните натрупвания на двойната брадичка са необходими 45 минути. След това третираната зона е зачервена и студена, но до 1 час червенината изчезва и не личи, че сте се подлагали на тази процедура. След нея може да се върнете на работа, да се разхождате или да изпиете кафе с приятел. Вашият ежедневен ритъм няма да бъде нарушен. В следващите няколко дни може да усещате зоната изтръпнала, леко натъртена, може отново да има мравучкане, но и тези усещания ще изчезнат след няколко дни. Няма от какво да се притеснявате, защото не всеки човек чувства тези индикации. Всичко е индивидуално.

За да има резултат от процедурата ние трябва да преценим дали сте подходящи за нея. Това единствено може да се случи след консултация в нашия център. Друго важно условие за ефекта от Криолиполизата е да сте сигурни, че мастните клетки се изстудяват на правилната температура, а това може да ви бъде гарантирано само по един единствен начин, чрез качествена апаратура, която притежава FDA (U. S. Food and Drug Administration) и CE сертификати. Ако апаратът притежава тези сертификати, това означава, че са направени нужните клинични и хистологични изследвания, които безспорно доказват ефективността, но и безопасността на апарата. Всичко друго са просто думи, които не са подкрепени с нужните факти. Ние в Малинови Център работим с най-новата  Криолиполиза Define, която притежава FDA и CE сертификати за ефективност и безопасност. От не по- малко значение е специалистът, който извършва процедурата. Той трябва да бъде отлично обучен и да знае как да изкара максимума от машината, за да имате вие най-добрите резултати. Това може да се гарантира само с много опит, знания и резултатите на нашите клиенти, които ви показваме. Ние в Малинови Център повече от  четири години прилагаме процедурата Криолиполиза и имаме много богат опит с нея. При нас са идвали хора от различни възрасти, с различно телосложение и различни здравословни проблеми и всички тези случай са ни дали изключително полезна информация и опитност, с които можем да прогнозираме резултатите, да ви ви бъдем максимално полезни и да решим вашия проблем.

Малинови Център е създаден, за да помага на хората, които имат нужда от нашите услуги. Независимо каква е причината за натрупаните мазнини по тялото ви, на безплатната консултация, която ще проведем с вас, ние ще ви изслушаме, ще преценим можем ли да ви помогнем и ако можем, ще ви кажем как ще го направим. Ще получите качествено обслужване и много полезни съвети от нас. Нашият екип е на ваше разположение.

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top