Запиши своя час за анализ на кожата – Skin Check и разбери от какво се нуждае тя.

Криолиполиза – мразовита процедура за по-горещо тяло

Когато искаме да намалим своята обиколка, най-често прибягваме до диети и тренировки. Но има мазнини, за които този подход не работи. Как да се отървеш от тях, тогава? Липосукция? Не. Просто ги замрази!

Какво е криолиполиза?

Криолиполизата е неоперативен начин за премахване на натрупаните мазнини. При тази процедура се използва специален апликатор, който вакуумира мастната тъкан в третираната зона и я изстудява до -8 градуса. Мастните клетки „замръзват“ и изпадат в състояние, наподобяващо зимен сън.

Тогава организмът допуска, че те вече не изпълняват своята дейност и тялото ти вече няма нужда от тях. В резултат, метаболитните процеси се забързват и тялото само се освобождава от ненужните мастни клетки.

Този вид естетична процедура е създадена с една основна цел – да повлиява единствено и само мазнините, но не и заобикалящите ги тъкани (кожа и мускули). Ето защо, терапията е напълно безопасна, няма скрити рискове и не причинява болка.

Криолиполиза: какъв е ефектът?

До месец след първата процедура, ще забележиш, че обемът на третираната област е намалял драстично. Това е така, защото ще сме унищожили около 20-30% от мастните клетки в зоната.

Максималният постижим ефект е до 70% по-малко мастна тъкан. За да го постигнеш се нуждаеш от 3-4 процедури. Той ще се разгърне напълно до 3 месеца след последната планирана процедура

Криолиполизата има ли странични ефекти?

Криолиполизата е напълно безопасна. Възможно е по време на терапията да усетиш лек дискомфорт, тъй като рязко редуцираме температурата в избраната от теб област. Някои наши клиенти описват усещането като „галене“ с кубче лед.

След терапията е вероятно да наблюдаваш леко зачервяване или повишена чувствителност в третираната област.

Криолиполиза: за кои зони се прилага?

Криолиполизата е приложима във всички зони по твоето тяло. В Malinovi Esthetics постигаме най-добри резултати в областите на:

  • корема и паласките
  • бедрата, брича и колене
  • горната част на ръцете

Криолиполиза в Malinovi Esthetics: 5 неща, които трябва да запомниш

  1. Криолиполизата е алтернатива на липосукцията – с тази разлика, че не боли и е изцяло неоперативна!
  2. Работим с технологията CoolTech – най-безопасният апарат за криолиполиза
  3. Задължително комбинираме криолиполизата с Радиална терапия AdipoWave, за да засилим метаболитните процеси в зоната и да постигнем по-добри резултати за по-кратко време.
  4. Малко известен факт е, че всеки от нас се ражда с генетично заложен брой мастни клетки в своето тяло. През годините те променят своя обем, но не и броя си. Криолиполизата прави така, че тялото ти натурално да редуцира броя на мастните клетки, а веднъж унищожени, те няма да се появят отново.
  5. Можеш да очакваш до 30% по-малко мастни натрупвания в рамките на 20-30 дни след първата процедура и до 70% – след края на последната планирана терапия.

Запази си час за консултация

0877 535 355
Scroll to Top