ПРОЦЕДУРИ НА ЛИЗИНГ

procedure-mesotherapy

В Малинови Център ви предплагаме разсрочено плащане на всички наши процедури.

 • Избирате желаната процедура или пакет от процедури;
 • Кандидатствате на място в Малинови Център само със своята лична карта за 15 мин.:
 • 0 лв. първоначална вноска;
 • Първата вноска е с 30 дни отложено плащане;
 • 1% лихва на месец;
 • Равни месечни вноски, които сами избирате;
 • Срок на кредита – от 3 до 60 месеца;

Не е нужно да отлагате повече мечтаните от вас процедури! Тази услуга е направена, за да не утежнява вашия бюджет, позволявайки ви да се погрижите за себе си и да постигнете  желаната промяна.

Начини на погасяване:

 • Онлайн плащане с карта;
 • От мобилното приложение на ТиБиАй Банк;
 • Плащане чрез ePay;
 • На касите на Easy Pay;
 • Плащане в банков офис на ТиБиАй Банк;
 • По банков път;
 • Чрез онлайн банкиране;

ПРИМЕРЕН ПОГАСИТЕЛЕН ПЛАН:

Пакет: Лазерна епилация на зона Интим  (6пр.) = 660 лв.
Първоначална вноска: 0 лв.
Период на изплащане: 10 месеца
Лихва на погасителния период: 10%
Месечна вноска: 72,6 лв.
Оскъпяване за целия период: 66 лв.

Криолиполиза – Define

Define e най – новата медицинска апаратура, базирана на иновативна технология, която замразява мастните клетки на – 11 градуса, което я прави ненадмината по ефективност при отстраняването на мастните натрупвания по вашето тяло. По-силният вакуум на апликаторите засмуква много повече подкожна мазнина за още по – големи резултати, а самите апликатори са проектирани, така че охлаждат мастната тъкан от всички страни на 360°, което повишава в пъти ефективността й.

Define на Cocoon Medical замразява 90% от мастната тъкан попаднала в апликаторите. И не на последно място за 70 минути можем да обработим не една, а две зони едновременно, като това ще спести от вашето време, защото при медицинския апарат Define може заедно да работят четири апликатора.

Криолиполизата Define ви гарантира забележителни резултати и 100% безопасност за вашето здраве, тъй като притежават FDA и CE сертификати.

Изграждане и стягане на мускули с EMShape Pro

EMSHAPE PRO e иновативна и ултрамодерна апаратура, с която се извършват бързи и лесни процедури за изграждане и стягане на мускули в областта на корема, бедрата и ханша.
С тези процедури, нашите клиенти постигат фитнес резултати на цялото тяло и едновременно изгаряне на мазнини.

За тази процедура се използва високотехнологична апаратура, която има доказано клинични резултати, които показват увеличаване на мускулната маса с над 16% и редуциране на мастните клетки с 19%.

В България ние сме първите, които предлагаме тази процедура с такъв висок интензитет и дълбоко мускулно моделиране. 

Вече не е нужно да отделяте часове в тренировки, за да тонизирате и стегнете мускулите на вашето тяло. Трябва ви само 30-минутна сесия и сте готови за лятото.
Най-хубавото е, че тази релаксираща процедура се извършва бързо и лесно в приятната обстановка на естетичния център на Малинови.

Нехирургичният радиочестотен лифтинг с Venus Freeze Plus

Да се справите с отпуснатата кожа по тялото ви не е никак лесно. Това е проблем, който не може да се коригира с тренировки или диета, но оказва сериозен ефект върху външния вид и вашето самочувствие.

Нехирургичният радиочестотен лифтинг с Venus Freeze Plus стяга отпуснатата кожа по цялото тяло, като загрява дълбоките слоеве на дермата и по естествен път стимулира образуването на нов колаген и еластин.

Резултатът е стегната кожа, красив и оформен силует, най-хубавото, е че това се постигна без болка и без операция.

Редуциране на Белези с Venus Viva

Venus Viva е медицински апарат за ремоделиране на кожата, без аналог. Революционна технология, която в рамките на няколко процедури коригира структурата на кожата и прави постоперативните белези, например от поставени импланти или раждане със секцио почти незабележими. Стриите, появили се след промяна в теглото или бременност, видимо се заличават.

Радиална терапия за тяло с Adipo Wave

Радиалната терапия Adipo Wave използва силата на насочените вибрации, познати като радиални шокови вълни или акустични вълни, за да неутрализира факторите, които нарушават добрия вид на кожата в областта на корема, дупето и бедрата.

Подобрява се текстурата на кожата и се тонизира. Засилва се лимфния дренаж и значително се ускорява постигането на перфектни резултати след криолиполиза, бори се с целулита.

Механичната стимулация засилва доставката на кислород в клетките, повишава кръвоснабдяването и отстранява излишъка от междуклетъчна течност.
По този начин кожата се освобождава от натрупаните излишни мазнини и токсични вещества.
Паралелно с това, вибрациите подобряват клетъчния метаболизъм и стимулират отделянето на така важния колаген – протеинът, който поддържа кожата стегната.

Лазерна епилация от ново поколение с Venus Velocity

С него, ние можем да третираме по-голяма площ, което прави процедурата по-кратка и спестява вашето време.
Благодарение на вградената охлаждаща система, лазерната епилация с Venus Velocity е комфортна и не причинява болка.

Лазерните процедури в Малинови са подходящи както за жени, така и за мъже, независимо от техния фототип кожа и сезонност. В нашия център предоставяме дълготрайни резултати и комфортно изживяване на нашите клиенти.

Натурални Резултати

Ние ценим натуралната красота, затова нашите резултати са винаги естествени и красиви.

Индивидуална Консултация

Така ние ще можем да ви опознаем и да разберем повече за вашите нужди и желания, за да ви дадем най-доброто.

Индивидуален Подход

Индивидуалният подход на Малинови гарантира успеха, в който ние така силно вярваме.

Индивидуална Консултация

По време на индивидуалната консултация в Малинови Център в град Пловдив , ще се запознаете с нашите специалисти, които след обстоен преглед и разговор с вас, в изключително приятна обстановка, ще изготвят вашия специален план, спрямо вашите нужди и състояние. С удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които ви вълнуват и не сте намерили отговор на тях. Специалистите на Малинови Център ще ви обяснят в детайли всичко, свързано с процедурите, които са най-подходящи за вас, за да постигнем заедно резултатите, за които сте си мечтали.